Deelnemersinformatie UITBureau

Inschrijvingen en uitnodigingen

Inschrijven gaat via het digitale of papieren inschrijfformulier, ingesloten in het programmaboekje of los opvraagbaar bij het UITbureau. U ontvangt ongeveer een week voor het arrangement een schriftelijke uitnodiging hoe laat u thuis wordt opgehaald. Mocht u niets hebben ontvangen en u bent niet gebeld dat een arrangement is volgeboekt, maar u heeft zich wel ingeschreven, neem dan contact op met de servicebalie. Het UITbureau is afhankelijk van de postbezorging. Als een arrangement is volgeboekt, dan krijgt u telefonisch bericht.

Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Vrienden van het UITbureau ontvangen het programma eerder en worden in de gelegenheid gesteld tot vroeger inschrijven. Inschrijven is altijd bindend. Wij adviseren u om voor het inschrijven uw kalender of agenda te controleren of u geen andere afspraken heeft. U kunt ook per arrangement inschrijven en niet voor een heel programma.

Als u de voorkeur heeft voor een papieren inschrijfformulier, in plaats van digitaal inschrijven, dan kunt contact opnemen met de servicebalies van het UITbureau. Vermeld altijd de bijzonderheden op het inschrijfformulier, zoals gebruik rollator, rolstoel of bepaald dieet. Achteraf wordt het heel moeilijk om zaken nog te regelen.


Museumkaart Service

Het UITbureau biedt de service om uw museumkaart te gebruiken, waardoor uw korting krijgt op de arrangementsprijs. Bij inschrijven graag vermelden of u een museumkaart op uw naam heeft en registratienummer en geldigheidstermijn.

Op de dag van het arrangement moet u in het bezit zijn van uw museumkaart op naam en de korting wordt verrekend bij de incasso.


Annulerings –en reisverzekering

Het UITbureau regelt geen verzekeringen. Wij adviseren u om bij uw eigen verzekeraar te informeren.


Verzekering tijdens vervoer

Tijdens vervoer door een busmaatschappij, taxivervoer of eigen busjes is betreffend bedrijf, tijdens de rit voor u verzekerd als er door toedoen van het vervoersbedrijf letsel ontstaat.


Zitplaatsen

De zitplaatsen voor de voorstellingen zijn in het aanbod grotendeels vastgelegd voor een bepaalde rang. In eerste instantie is dit 1e rang en in een enkel geval 2e rang, maar met goed zicht op het podium. Er kan niet om een bepaalde plaats worden gevraagd, met uitzondering van een handicap.


Rolstoel of rollator

Het is belangrijk dat u bij uw inschrijving aangeeft of u een rolstoel of rollator mee wilt nemen. Digitaal is dit nog niet mogelijk. Indien u gebruik maakt van een rollator of rolstoel, neemt u dan contact op met de servicebalie van het UITbureau. Doet u dit voordat u zich inschrijft. Met het vervoer wordt rekening gehouden met uw rollator of rolstoel. In het theater worden speciaal rolstoelplaatsen gereserveerd. Tijdens de dagtochten is een begeleider bij de rolstoelgebruiker verplicht. De deelnemer dient zelf de volledige arrangementsprijs voor de begeleider te betalen.


Begeleiding

De begeleiding bestaat uit gastvrouwen -en heren. Er gaat geen professioneel zorgpersoneel mee. In bijzondere gevallen kan individuele begeleiding noodzakelijk zijn. Neemt u hiervoor contact op met de coördinator van het UITbureau


Huisdieren

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen tijdens de arrangementen.