Uw uitje kiezen

U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod volledig verzorgde UITjes en arrangementen. Wordt u geraakt door een prachtig concert of gaat u met ons mee op een vaartocht door een indrukwekkend natuurgebied? De keuze is aan u.

Bestellen
Voordat u kunt bestellen vragen we u om eerst te controleren of wij actief zijn in uw regio. Klik hier voor de ‘postcode controle’.

Op de bestelpagina kunt u kiezen uit diverse uitjes en arrangementen. Hier vindt u ook meer informatie over de toegankelijkheid met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator, het vervoer en de begeleiding tijdens het uitje.  

Als u een keuze heeft gemaakt reserveert u door een account aan te maken of de reservering voor het uitje of arrangement te plaatsen als ‘gast’. U kunt een reservering maken zo vaak en wanneer u wilt. Het is geen abonnement, dus u zit nergens aan vast.  

Vervolgens rekent u de bestelling veilig af via iDEAL.

Bent u mantelzorger? Dan kunt u voor degene voor wie u zorgt een reservering doen. Het factuuradres mag afwijken van het adres van degene voor wie u de reservering doet.

Mocht een uitje of arrangement uitverkocht zijn dan kunt u, indien gewenst, op een reservelijst opgenomen worden.

Volledig verzorgd

Voor ieder uitje of arrangement geldt dat één van onze chauffeurs u gratis op het door u opgegeven adres ophaalt. U wordt uiteraard ook weer thuis gebracht. De begeleiding is in handen van enthousiaste ervaren gastvrouwen en –heren.

Bestelling annuleren
Bent u genoodzaakt een uitje of arrangement te annuleren, neemt u dan contact op met De Bilthuysen UITbureau.