Uw maaltijd kiezen

Het gevarieerde aanbod van maaltijden is vers, gezond en smaakvol. Naast de hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit voorgerechten, nagerechten en bijgerechten. De maaltijden zijn geschikt voor één persoon. Soep is ook leverbaar in grotere porties. Volgt u een dieet of bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Laat het ons weten.

Bestellen
Voordat u kunt bestellen vragen we u om eerst te controleren of wij actief zijn in uw regio. Klik hier voor de ‘postcode controle’.

Op de bestelpagina maakt u uw keuze. Van de geselecteerde gerechten of maaltijden vindt u daar meer informatie over de samenstelling. Ook de aanwezige allergenen staan vermeld. De foto’s bij de maaltijden zijn bedoeld ter illustratie. 

Kiest eerst de gewenste leverdag. Als de leverdag een dinsdag is kunt u voor vier dagen maaltijden bestellen. Is de leverdag een vrijdag kunt u voor drie dagen eten bestellen.

Als u een keuze heeft gemaakt plaatst u de bestelling door een account aan te maken of de bestelling te plaatsen als ‘gast’. U kunt bestellen zo vaak en wanneer u wilt. Het is geen abonnement, dus u zit nergens aan vast.

Vervolgens rekent u de bestelling veilig af via iDEAL.

Bent u mantelzorger? Dan kunt u voor degene voor wie u zorgt een bestelling plaatsen. Indien nodig kan een factuuradres worden ingevuld dat afwijkt van het afleveradres.

Afleveren
Dinsdag en vrijdag zijn de vaste afleverdagen van de maaltijden. Het tijdstip van bezorgen hangt af van waar u woont. Eén van onze chauffeurs brengt de koelverse maaltijd(en) gratis bij u thuis. De maaltijden zijn vervolgens nog vier dagen houdbaar, mits  bewaard in de koelkast bij maximaal + 7 °C. Met behulp van de magnetron of de oven kunt u de maaltijd warm maken. De op het etiket aangegeven verwarmtijd is een indicatie. Afhankelijk van de apparatuur en de maaltijd kan de tijd anders zijn. De maaltijden zijn verpakt in een handige oven-/magnetron verpakking.

Bestelling annuleren
Mocht u genoodzaakt zijn een bestelling te annuleren, neemt u dan contact op met Maaltijdservice De Brug.